Cadeaus met een goed verhaal!

10 veelgestelde vragen

Hoe betaal ik met mijn ohmygood giftcard?

Klaar met shoppen en een mooi cadeau in je winkelmandje? Ga dan door naar betalen. Daar kies je voor de betaaloptie cadeaukaarten en vink je de ohmygood giftcard aan:

Betaling met ohmygood

Daarna krijg je dit scherm:

Kaartnummer en pin

Hier vul je jouw kaartnummer in en je verificatiecode. Klik daarna op cadeaukaart verzilveren. De waarde van je giftcard wordt nu in mindering gebracht op het te betalen bedrag.

Mijn kaartnummer werkt niet

Geen paniek! Controleer eerst de volgende punten:

  1. Check je saldo: als er saldo op je kaart staat, dan is daar niets mee aan de hand.
  2. Misschien heb je het kaartnummer op de verkeerde plek ingevoerd. Let op: voer je giftcardnummer niet in bij kortingscodes of vouchers, maar pas bij betalen. Zie vraag 1.

Ik kan maar 50 euro betalen met de giftcard, terwijl er meer tegoed op staat. Hoe kan dat?

Dat klopt. Als gevolg van de strengere Europese anti-witwasregels mag je sinds juni 2020 maximaal 50 euro per transactie betalen met cadeaukaarten die je bij meerdere shops kunt inwisselen. De rest van je tegoed kan je natuurlijk wel voor een andere transactie gebruiken.

Wat is het verschil tussen Shop direct en Shop bij impactmakers?

Bij Shop direct zie je een kleine selectie uit ons aanbod, waaruit je direct kunt bestellen. Onder Shop bij impactmakers vind je het volledige aanbod van al onze impactmakers. Wat en waar je ook bestelt, onze impactmakers handelen de bestelling zelf met je af.

Waar blijft mijn pakketje?

Je doet je bestelling bij een van onze impactmakers. Bij Shop direct staat bij ‘verkocht door’ de naam van de impactmaker waar je het product hebt gekocht. Die zorgt voor de verzending. Bij de impactmaker waar je besteld hebt, kun je de status van je bestelling checken. Voor de contactgegevens klik je op de impactmaker-pagina door naar de website van de impactmaker.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Je doet je bestelling bij een van onze impactmakers. Bij Shop direct staat bij ‘verkocht door’ de naam van de impactmaker waar je het product hebt gekocht. Die zorgt voor de verzending, het beantwoorden van je vragen en eventuele retouren. Voor de contactgegevens en het retourbeleid klik je op de impactmaker-pagina door naar de website van de impactmaker.

Hoe kan het dat prijzen bij Shop direct afwijken van de prijzen op de site van de impactmaker?

Dat kan kloppen en daar is een logische reden voor: de prijzen bij Shop direct zijn inclusief verzendkosten. Op de sites van de impactmakers staan meestal de prijzen exclusief verzendkosten.

Hoe zit het met verzendkosten?

De prijzen die je ziet bij Shop direct zijn inclusief verzendkosten. De impactmakers brengen op hun eigen websites verzendkosten meestal in rekening voordat je totale bestelling gaat afrekenen. Soms rekenen ze geen verzendkosten als je een minimaal bedrag besteedt. Wil je meerdere items bestellen, dan bespaar je dus vaak door ze te kopen op de website van een impactmaker.

Kan ik een resterend bedrag dat nog op mijn kaart staat doneren aan een goed doel?

Wat een goed en mooi idee! Doneren kan niet via ohmygood. Je kunt via ons wel je giftcard besteden aan een pakket van de voedselbank voor een gezin dat het nodig heeft. Of je bestelt met je giftcard via Stichting Jarige Job een cadeaupakket of onderdelen daarvan voor een kind uit een gezin waar geen geld is voor verjaardagen. Vergeet niet: elk cadeautje dat je koopt bij een van onze impactmakers draagt bij aan een maatschappelijk doel. Je maakt dus altijd jezelf én een ander blij!

Wat gebeurt er met het restbedrag dat nog op mijn kaart staat?

Het tegoed op je kaart blijft twee jaar geldig. Heb je het hele bedrag niet in één keer besteed? Gebruik het restbedrag dan later voor een andere aankoop. Kom je wat te kort, dan kun je altijd een deel bijbetalen via iDEAL. Zeker weten dat je je restbedrag niet vergeet? Schrijf je onderaan op deze pagina in voor onze nieuwsbrief en wij herinneren je graag aan het tegoed op je giftcard.

Mocht je je saldo toch vergeten, maak je er dan geen zorgen over of het geld goed terechtkomt. ohmygood is een sociale onderneming. Dat wil zeggen dat we maatschappelijke impact belangrijker vinden dan winst. We gebruiken alle middelen in de eerste plaats om onze impactmakers zo goed mogelijk te ondersteunen. Zo maken we samen het grootste maatschappelijke verschil.

Back To Top