Frequently Asked Questions (FAQ)

Je hebt een ohmygood giftcard ontvangen! Wat leuk. Deze organisaties maken prachtige producten om daarmee positieve maatschappelijke impact te bereiken. Door hier een product te kopen maak je niet alleen jezelf maar ook een ander blij!  Dubbel leuk toch? Op de website www.ohmygood.nl. vind je meer over de impact die de aangesloten shops maken en kan je door naar de verschillende webshops.

 

Veel gestelde vragen bij het verzilveren van de ohmygood giftcard

 1. Hoe moet ik de giftcard verzilveren?

  Ga op de website naar giftcard ontvangen. Hier wordt uitgelegd hoe het werkt en daar vind je de meest recente aangesloten shops.

 2. Ik weet niet waar ik mijn kaartnummer moet invullen?

  Je moet helemaal doorgaan naar betalen (dus niet bij kortingscodes of iets dergelijks invullen). Daar kan je de betaaloptie Cadeaukaarten Zie hieronder een voorbeeld.

  Als je vervolgens door gaat krijg je in de meeste gevallen dit scherm.

  Hier kan je jouw kaartnummer en je verificatiecode invullen. Als je dan op cadeaukaart verzilveren klikt dan wordt je tegoed in mindering gebracht op het te betalen bedrag.

 3. Hoe werkt het met de cadeaukaarten?

  In sommige gevallen kan je niet rechtstreeks met de giftcard betalen maar moet je eerst je tegoed op de ohmygood giftcard omzetten in een cadeaukaart van de shop waar je iets wilt bestellen (zie giftcard omruilen). Je ontvangt dan per mail een code. Deze code moet je invullen in het winkelmandje bij het plaatsen van je bestelling. Op de website en in de mail wordt uitgelegd waar je dit precies moet invullen. Je ontvangt dan de korting die gelijk is aan het tegoed van de cadeaukaart.

Scroll naar top