Een origineel cadeau met impact!

Met deze giftcard weet je zeker dat jouw cadeau goed besteed wordt. Voor iedereen is er wel wat leuks te vinden. En je doet daarmee tevens goed. Dubbel leuk dus.

Dus ben je op zoek naar een sympathiek cadeau dat altijd in de smaak valt? Bestel dan snel de ohmygood giftcard of koop hem nu alvast voor dat onverwachte moment. De giftcard is voorzien van een (wens)kaart met eventueel ruimte voor een persoonlijke boodschap en een enveloppe. Voor iedere gelegenheid zijn er verschillende stickers verkrijgbaar.

Zakelijk; kerst- of relatiegeschenk

Met de ohmygood giftcard als eindejaarsgeschenk maak je medewerkers niet alleen blij met een mooi cadeau naar keuze, maar draag je ook nog eens bij aan een mooiere wereld. Ook voor een bedankje of afscheid is de giftcard goed in te zetten.

Keuzevrijheid

Wat een feest dat de ontvanger van de kaart zelf iets moois mag uitzoeken! Er is keuze uit meer dan 500 verschillende producten. Voor iedereen (man, vrouw, kind) is er wel iets leuks te vinden.

Op maat

De giftcard kan worden uitgegeven met elk gewenst tegoed tussen de 10 en 150 euro. Daarnaast is het mogelijk de wenskaart te voorzien van naam, logo en een gepersonaliseerde boodschap. Indien gewenst denken we ook graag mee over het combineren van de giftcard met een product van één van de aangesloten sociaal ondernemers.

Makkelijk

De giftcard is eenvoudig en snel te drukken en te verzenden. Uiteraard is ook digitale giftcard een optie. Wij zullen dit alles voor jullie verzorgen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact op: Email of contactformulier.

Scroll naar top