Een origineel cadeau met impact!

Met deze giftcard weet je zeker dat jouw cadeau goed besteed wordt. Voor iedereen is er wel wat leuks te vinden. En je doet daarmee tevens goed. Dubbel leuk dus. Meer weten wat je met de giftcard kan doen, bekijk het filmpje.

Dus ben je op zoek naar een sympathiek cadeau dat altijd in de smaak valt? Bestel dan snel de ohmygood giftcard of koop hem nu alvast voor dat onverwachte moment. De giftcard is voorzien van een (wens)kaart met eventueel ruimte voor een persoonlijke boodschap en een enveloppe. Voor iedere gelegenheid zijn er verschillende stickers verkrijgbaar.

Zakelijk; kerst- of relatiegeschenk

Met de ohmygood giftcard als eindejaarsgeschenk maak je medewerkers niet alleen blij met een mooi cadeau naar keuze, maar draag je ook nog eens bij aan een mooiere wereld. Ook voor een bedankje of afscheid is de giftcard goed in te zetten.

Keuzevrijheid

Wat een feest dat de ontvanger van de kaart zelf iets moois mag uitzoeken! Er is keuze uit meer dan 500 verschillende producten. Voor iedereen (man, vrouw, kind) is er wel iets leuks te vinden.

Op maat

De giftcard kan worden uitgegeven met elk gewenst tegoed tussen de 10 en 150 euro. Daarnaast is het mogelijk de wenskaart te voorzien van naam, logo en een gepersonaliseerde boodschap. Indien gewenst denken we ook graag mee over het combineren van de giftcard met een product van één van de aangesloten sociaal ondernemers. Zie hieronder voorbeelden van de ohmygood giftbox

Makkelijk

De giftcard is eenvoudig en snel te drukken en te verzenden. Uiteraard is ook digitale giftcard een optie. Wij zullen dit alles voor jullie verzorgen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact op: Email of contactformulier.

Goede voorbeelden

Mooie organisaties zoals Reinier van Arkel, het Waterschap, de gemeente Vught, Amref, Light for the world, Scout, Delta Pi, Hoffspoor, Goodup en ProjectConnect hebben al laten zien hoe een eindejaargeschenk en maatschappelijk ondernemen goed samen kunnen gaan.

Ohmygood giftbox

In deze giftbox zit een ohmygood giftcard, op te waarderen met een tegoed naar keuze, in combinatie met een leuk presentje om alvast in de sfeer te komen. Wanneer persoonlijke overhandiging niet mogelijk is, dan kan deze giftbox ook eenvoudig als brievenbuspakketje per post verstuurd worden. De giftboxes zijn te verkrijgen vanaf 20 euro. Meer varianten zijn mogelijk in overleg.

 

Ohmygood_6

Good Mood:
Kies je cadeau uit onder het genot van een lekker kopje thee van het Theezaakje en koekjes van de Koekfabriek. Lekker Sociaal! Deze biologische thee en koekjes zijn gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ohmygood_11

Good Chocolate:
Geniet van de heerlijke smaken van Tony’s proeverijtje en help mee aan 100% slaafvrije chocolade.

Ohmygood_1

Good Vibes:
Versier je huis met deze prachtige kerst slinger van Return to Sender “ Joy to the world” (er zijn ook andere varianten mogelijk en zelfs een door jullie te bepalen tekst!). Deze slinger wordt gemaakt door vrouwen in Nepal die hierdoor in hun eigen inkomen kunnen voorzien.

Scroll naar top