Saldo checken

Op de achterkant van de giftcard vind je (onder de barcode) een reeks van 19 nummers en een verificatie code van 5 cijfers, onder de kraslaag.  Vul deze in via onderstaande saldo checker om te weten wat het tegoed is op jouw giftcard.

voorkant
achterkant

Giftcard besteden

Winkelen met de ohmygood giftcard is heel leuk en eenvoudig. Lees hieronder de stappen of bekijk het instructiefilmpje hieronder.

  1. Ga naar de homepage en kies een categorie waarin je iets zoekt. Liever alle shops bij elkaar? Kijk dan hier. De shop filter helpt je met zoeken.
  2. Klik op een shop. Daar kan je vinden wat ze doen, wat voor impact ze maken en wat voor producten ze bieden.
    Via de knop “naar de shop”  kom je direct in de webshop van de sociaal ondernemer.
  3. Hier kies je het product dat je wil kopen en volg je de normale bestelprocedure van de webshop.
    Bij het afrekenen selecteer je de betaaloptie cadeaukaart. Als je verder gaat met afrekenen kan je de code op de achterkant van je giftcard invoeren en daarmee het tegoed op de giftcard verzilveren. In sommige gevallen kan je nog niet betalen met de ohmygood giftcard, maar kan je wel met het tegoed van de giftcard een cadeaukaart kopen die je vervolgens bij de betreffende impactmaker kan verzilveren. Voor meer informatie hoe het precies werkt zie FAQ of bekijk het instructie filmpje hieronder.

Je doet je aankoop bij de aangesloten shop zelf. Zij zijn verantwoordelijk voor (de kwaliteit van) het product en de levering.

Mocht het product dat je wil kopen duurder zijn dan het tegoed op je kaart dan kan je bijbetalen met Ideal. Als het goedkoper is dan kan je het restant gebruiken voor de volgende aankoop. Je giftcard is twee jaar geldig.

Mochten er vragen zijn dan stel ze gerust via het contactformulier. We zullen proberen je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Scroll naar top