Kiezen voor de leukste giftcard om te geven én te krijgen is heel eenvoudig:

leuk

Kies voor
de allerbeste
giftcard

Free_Credit_Card_Mockup_2_vierkant

Kies het bedrag

Bepaal zelf het te besteden bedrag. Hiermee kan de ontvanger kiezen uit meer dan 2000 producten en ervaringen met een goed verhaal. Voor iedereen is er wel iets leuks te vinden.

leuker

Met mooie
wensen voor
je mensen

newyear
christmas
goodjob
allthegood

Kies de boodschap

De giftcard zit in een bijpassende envelop met ohmygood smile. Je kunt  gratis één van bovenstaande stickers met wens toevoegen. Een op maat gemaakte boodschap is mogelijk, vanaf 500 stuks.

extra_leuk

Extra: plus
giftbox met
cadeau

2021_6_omygood_goodvibes_1194_vrijstaand_schaduw

Kies een giftbox

Voor als je naast de ohmygood giftcard al direct een cadeau wil geven. Voor de opties zie hieronder. In overleg zijn ook andere giftboxen door jullie zelf samen te stellen.

Ohmygood holidays experience

Wij verzorgen we een leuk online programma met good inspiration, good stories en good tasting.
Voor meer informatie klik hier.

Bekijk hier het verhaal achter de giftcard met impact:

Zie hier de verschillende giftboxes:

Brievenbuspakketje 10 euro

Good movies

Kijk een maand lang films met een goed verhaal via Cinetree. Dit zijn films die je langer bij blijven dan dat ze duren! Cinetree verzamelt deze films zodat ze ook jullie kunnen raken, inspireren of zelfs activeren. Dus kruip lekker op de bank en geniet!

Good vibes

Versier je huis met deze prachtige slinger van Return to Sender. Deze slinger wordt gemaakt door vrouwen in Nepal die hierdoor in hun eigen inkomen kunnen voorzien. Vanaf 500 stuks kan je de slinger zelf ontwerpen.

Good notes

Schrijf al je ideeën op in dit bijzondere uitwisbare notitieboekje. Met de aankoop van elk Correctbook wordt ook een kind in een ontwikkelingsgebied voorzien van eindeloos uitwisbaar schrijfmateriaal. Endless writing for everyone. Doe je mee?

 

Feel good

You matter box van Return to Sender; box gevuld met spreuken die je een papieren knuffel geven. De box en kaartjes zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd papier van de Lokta plant. Door jouw aankoop maak je echt verschil en zorgt ervoor dat vele vrouwen een stap naar een beter leven kunnen maken.

Sooo good chocolate

Geniet van de heerlijke smaken van Tony’s proeverijtje en help mee aan 100% slaafvrije chocolade.

Good compliments

Voor elke dag van de week een complimentje. Deze complimentjes zijn extra bijzonder door het verhaal van de maker. Iemand met een (verstandelijke) beperking die hierdoor een zinvolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij.

Pakket compleet 25 euro

Good mood

2021_6_omygood_goodmood_1217

Komt tot rust met een heerlijk kopje thee met een bijzonder verhaal. Koekje erbij?

Twee kopjes uit het handgmaakte verhalend servies Van Social label. Gebaseerd op de verhalen van de makers (mensen met een verstandelijke beperking). Voor meer info over Social Label zie social-label

Thee van het Theezaakje: Vrolijke thee met een sociaal verhaal. Dat is de thee van het Theezaakje.Theezaakje werkt met 100% biologische thee en begeleid mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Geniet van de Hoppathee die je energie geeft, de decollethee voor vrouwenzaken of de Theetosteron voor echte mannen. Voor meer info over Theezaakje zie theezaakje

Koek van de Koekfabriek; De koekjes van de koekfabriek wordt met liefde gemaakt door wel heel bijzondere koekenbakkers. De koekfabriek is opgericht om mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt te voorzien van een werkplek en trots te laten zijn op hun product. Deze koekjes zijn niet te versmaden. Voor meer info over de Koekfabriek zie de koekfabriek

Samen maken we nog meer impact.

Doe je mee?

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen we contact met je op.

Zij doen al mee, net als vele anderen:

tivoli
a9787e0b2de1474b9a5e1fb567ec8074
EhZevh6j_5JZ8YZGfhfqZm7ZkCX-7YYHMSxBkmiraBhyZfzGNAyIo3BTGpXmyjUO3RIEybbeTiO9_sh9eyBviyJo3fXDEp_mIlKwlPVCG85G7EyfhBsj
logo_zietkansen_jpg-BG.-legal-scaled
balk zw
Scroll naar top