Cadeaus met een goed verhaal!

Koffie zonder bijsmaak

De koffie van 80days komt direct van lokale boeren in Nepal. Die krijgen daar een eerlijke prijs voor. Zo hoeven ze hun families niet te verlaten om werk te zoeken in het buitenland. Dat smaakt toch een stuk beter?

Families weer bij elkaar

In het straatarme Nepal moeten mannen soms jarenlang hun families achterlaten om in het buitenland geld te verdienen voor hun gezin. De oprichters van 80days brachten daar verandering in. Ze bieden boeren alles om koffie van goede kwaliteit te verbouwen en betalen daar een eerlijke prijs voor. Op deze manier kunnen veel families bij elkaar blijven.

Van bes tot gebrande boon

De basis van 80days is koffie uit Nepal. Voor haar melanges knoopte 80days ook relaties aan met boeren in Peru, Ethiopië, Nicaragua en Costa Rica. De organisatie draagt zorg voor het hele proces van koffiebes tot aan gebrande boon in Nederland. En die 80 dagen? Dat is de tijd tussen het plukken van de koffiebes en het moment dat jij je kopje koffie kunt drinken.

Shop 80days koffie

Bij 80dayskoffie vind je de lekkerste koffiebonen en gemalen koffie. In losse zakken en als cadeaupakket, maar ook in een abonnement voor vier weken: nooit meer zonder koffie!

Back To Top