Cadeaus met een goed verhaal!

Sieraden die geluk brengen

De sieraden van A Beautiful Story zijn minstens zo mooi als het verhaal erachter. De Nepalese edelsmeden die de armbanden, kettingen, oorbellen en ringen maken, verdienen er een beter leven mee.

Een eerlijk inkomen

Het verhaal van A Beautiful Story begon met een kleine zilverfabriek in Kathmandu, de hoofdstad van Nepal. Daar zaten steeds meer zilversmeden zonder werk. A Beautiful Story geeft ze werk én een eerlijk inkomen. Voor de vooral vrouwelijk vakmensen betekent dat een dak boven hun hoofd, eten op tafel, zelfstandigheid en vrijheid. Een beter leven dus.

Coaching en onderwijs

A Beautiful Story ziet deze vakmensen aan de andere kant van de wereld als familie. En helpt ze waar het nodig is. Met coaching, kinderopvang en onderwijs bijvoorbeeld. Zodat ze beter belangrijke beslissingen in hun leven kunnen nemen, zelfstandig blijven en zich verder ontwikkelen in hun vak. De edelsmeden groeien op die manier mee met A Beautiful Story.

Shop A Beautiful Story

Bij A Beautiful Story vind je sieraden, van armbanden tot ringen en van oorbellen tot enkelbandjes. En andere cadeaus zoals wenskaarten, servetringen en notitieboekjes.

A Beautiful Story
Back To Top