Cadeaus met een goed verhaal!

Borduurkracht

De vrouwen die in Aida Atelier borduren, kleding herstellen of een naaicursus volgen, hervinden bij elke steek hun kracht. Met wat jij bij ze koopt, vergroot je hun zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Dat is borduurkracht!

Bij Aida Atelier kun je terecht voor borduurwerk op maat of geborduurde cadeautjes zoals theedoeken, rompertjes en onderzetters. En ken je hun energiebesparende Eco Cooker al?

Aida Atelier

Twee powervrouwen

De powervrouwen Aida en Anouk bundelden hun krachten toen ze startten met Aida Atelier in Zaandam . Op die plek brachten ze creativiteit, empowerment en duurzaamheid samen. In het atelier komen vrouwen bijeen om hun talenten te ontwikkelen en duurzaamheid te omarmen. Ze borduren er, geven en volgen er naailessen en repareren er kleding.

Monogram in je handdoek

De vrouwen van Aida Atelier borduren bijvoorbeeld je monogram op je handdoeken of logo’s op werkkleding. En ze maken van restjes stof de Eco-Cooker: een geïsoleerde tas waarmee je zonder elektriciteit of gas kunt slowcooken. Aida baseerde het idee op haar ervaringen in Syrië, waar een gebrek aan energiebronnen koken vaak onmogelijk maakte.

Aida Atelier
Aida Atelier
Aida Atelier
Aida Atelier
Back To Top