Cadeaus met een goed verhaal!

Minivakantie zonder vliegen

Avontuur Dichtbij ontstond toen twee duurzame ondernemers tijdens de pandemie zochten naar een avontuurlijke en duurzame vakantiebestemming. Wat zij dichtbij ontdekten, kun jij nu ook beleven!

Bij Avontuur Dichtbij vind je meerdaagse avonturen in Nederland en België. Van trektocht tot duurzame citytrip. Te voet of op de fiets. Alleen, met je gezin of een kleine groep.

Lees meer Cadeaubon kopen
Avontuur Dichtbij

Natuur en cultuur

Avontuur Dichtbij laat je zien dat je niet hoeft te vliegen om avonturen te beleven. En dat er in Nederland en België nog heel wat te ontdekken valt. Als we minder vliegen, kunnen we samen de CO2-uitstoot tot wel 95% verminderen. En je draagt via deze avonturen bij aan verschillende initiatieven die onze natuur en cultuur beschermen.

Avonturen als veldboeketten

De avonturen zijn als zorgvuldig samengestelde veldboeketten: kleurrijk, in alle soorten en lengtes en vol variatie. Ze verbinden stad en platteland en de verschillende culturen in de stad. En ze zijn altijd duurzaam en kleinschalig. Avontuur Dichtbij werkt met lokale ondernemers en kiest voor accommodaties die een eerlijke prijs rekenen.

Avontuur Dichtbij
Avontuur Dichtbij
Avontuur Dichtbij
Back To Top