Cadeaus met een goed verhaal!

Minivakantie zonder vliegen

Avontuur Dichtbij ontstond toen twee duurzame ondernemers tijdens de pandemie zochten naar een avontuurlijke en duurzame vakantiebestemming. Wat zij dichtbij ontdekten, kun jij nu ook beleven!

Avontuur Dichtbij

Natuurbehoud

Avontuur Dichtbij laat je zien dat je niet hoeft te vliegen om écht even weg te zijn. En dat er in Nederland en België heel wat mooie plekjes te ontdekken zijn. Als we minder vliegen, kunnen we samen de CO2-uitstoot tot wel 95% verminderen. En je draagt via deze avonturen bij aan verschillende initiatieven die zich inzetten voor het behoud van en de bescherming van onze natuur.

Avonturen als veldboeketten

De avonturen zijn als zorgvuldig samengestelde veldboeketten: kleurrijk, in alle soorten en lengtes en vol variatie. Ze verbinden stad en platteland en de verschillende culturen in de stad. En ze zijn altijd duurzaam en kleinschalig. Avontuur Dichtbij werkt met lokale ondernemers en kiest voor accommodaties die een eerlijke prijs rekenen.

Avontuur Dichtbij

Shop Avontuur Dichtbij

Bij Avontuur Dichtbij vind je een- of meerdaagse avonturen in Nederland en België. Van trektocht tot duurzame citytrip. Te voet of op de fiets. Alleen, met je gezin of een kleine groep.

Shop direct bij ohmygood
Avontuur Dichtbij
Avontuur Dichtbij
Back To Top