Cadeaus met een goed verhaal!

Duurzaam drinkmaatje

Goed bezig zijn kan met hele kleine veranderingen. Door voortaan de beker van BE O te gebruiken bijvoorbeeld. Die is gemaakt van plantaardig materiaal en elke dag opnieuw te gebruiken. En het is ook nog eens een mooie beker!

BE O Lifestyle

Een beker van planten

De BE O cup is een herbruikbare koffie- en theebeker to go, gemaakt van ingezamelde, gebruikte plantaardige oliën (zoals frituurolie bij restaurants). De BE O bottle is een waterfles die gemaakt is van een reststroom van suikerriet. De onderdelen voor de BE O’s worden zodra ze klaar zijn in elkaar gezet door mensen van de sociale werkplaats BlueView. Zodat jij deze plantaardige beker kunt kopen in de webshop.

Een lekker kleine voetafdruk

Met BE O verklein je niet alleen je ecologische voetafdruk, maar je buigt hem zelfs om in een positieve afdruk! De CO2 afdruk van de bottle is namelijk -80gram CO2, oftewel klimaat positief. Beide producten zijn ook 100% recyclebaar. Mocht er iets kapotgaan, kunnen de losse onderdelen gewoon vervangen worden. Maar dat heeft geen haast, want de beker is een leven lang dag in dag uit te gebruiken.

BE O Lifestyle

Shop BE O Lifestyle

Bij BE O Lifestyle vind je de herbruikbare BEO O cup en BE O bottle in allerlei verschillende kleuren. Klaar om met je mee te gaan als je werk, sport, reist of je vrije tijd viert.

BE O Lifestyle
BE O Lifestyle
BE O Lifestyle
Back To Top