Cadeaus met een goed verhaal!

Riemen van brandweerslangen

Als brandweerman zag Casper hoe afgekeurde brandweerslangen werden weggegooid. Onder de noemer Bendl maakt hij er nu stoere riemen, tassen en accessoires van. Met de hulp van een sociale werkplaats.

Bendl

Felgekleurde slangen

Als lid van de vrijwillige brandweer zag Casper tot zijn verdriet hoe oude brandslangen werden weggegooid. Door de mix van rubber en polyester zijn ze niet te recyclen. Ook de felgekleurde slangen van boeren en bedrijven kregen nooit een tweede leven. Casper verzamelde ze en begon er in zijn schuurtje stoere en stijlvolle riemen van te maken.

De waarde van afval

Toen de riemen een succes werden, ging Casper in zee met een sociale werkplaats. Daar leerde hij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om van de afgekeurde slangen mooie riemen te maken. En ook tassen, armbanden en accessoires. Zo laat Casper zien dat er een goed alternatief is voor de wegwerpmaatschappij. En dat afval waarde heeft.

Bendl

Shop Bendl

Bij Bendl vind je naast riemen voor dames, heren en kinderen ook rolltops, shoppers, festivalbags, armbanden en accessoires zoals onderzetters en sleutelhangers.

Shop direct bij ohmygood
Bendl
Bendl
Bendl
Back To Top