Cadeaus met een goed verhaal!

Meer dan bijen blij maken

Wilde bijen en mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt hebben iets gemeen: ze hebben een fijne plek nodig. Een werkplaats waar deze mensen bijenhotels maken slaat dus twee bijen in één klap! Figuurlijk gesproken natuurlijk.

Bijenhotelkopen.nl

Schuilen, nestelen en overwinteren

Wilde bijen hebben het erg moeilijk: de helft van alle 358 soorten is bedreigd. En zijn juist zo nodig in onze natuur, want wilde bijen en andere insecten bestuiven 80% van onze eetbare gewassen. Met een bijenhotel help je de bijen te overleven. In de bamboestengels, de dennenappels en gaatjes in het hout kunnen ze schuilen, nestelen en overwinteren.

Werken en leren in hun eigen tempo

Ook mensen hebben een fijne plek nodig. Vooral mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. In de werkplaats van Bijenhotelkopen.nl vinden ze die plek. Daar kunnen ze in hun eigen tempo werken en leren. Zodat ze langzaam weer in zichzelf gaan geloven en ze zicht krijgen op meer mogelijkheden om ergens aan de slag te gaan.

Bijenhotelkopen.nl

Shop Bijenhotelkopen.nl

Bij Bijenhotelkopen.nl vind je de mooiste bijenhotels met vrolijke namen als BeeFunny, BeeLittle en BeeHappy. Of kies je liever een vleermuiskast of een nestkast voor vogels?

Bijenhotelkopen.nl
Bijenhotelkopen.nl
Bijenhotelkopen.nl
Back To Top