Cadeaus met een goed verhaal!

Voor een plasticvrije badkamer

Met elk blok zeep van Blokzeep houd je plastic uit de natuur, hoeft er minder water op transport en maak je je lijf blij met natuurlijke ingrediënten. Kies voor Blokzeep in je badkamer!

Leeg op de afvalberg

Plastic flessen shampoo, conditioner, douchegel: ze liggen binnen de kortste keren leeg op de afvalberg of in zee en doen er honderden jaren over door de natuur afgebroken te worden. De verzorgingsproducten zelf bestaan vooral uit water, dat we dus over de hele wereld verschepen. En wat er verder precies is de producten zit, is meestal onduidelijk.

Alleen maar natuurlijk

Blokzeep laat zien dat het anders kan. Met zepen die zo geconcentreerd zijn, dat ze 80% water besparen. In compleet plasticvrije en biologisch afbreekbare verpakkingen. Gemaakt met alleen maar natuurlijke ingrediënten, zonder SLS, parabenen of palmolie. Volledig vegan en dierproefvrij. Blokzeep is toch wat je je huid, je haar en de wereld gunt?

Blokzeep

Shop Blokzeep

Bij Blokzeep vind je alles om je te verzorgen in kleurige en geurige blokken: van Shampoo Blok tot Body Blok en van ScheerBlok en HandBlok tot FaceBlok en Zonneblok!

Shop direct bij ohmygood
Blokzeep
Blokzeep
Back To Top