Cadeaus met een goed verhaal!

Bloembommetjes voor bijen en vlinders

Als je bijen, vlinders of jezelf een plezier wil doen, gooi dan eens een bloembommetje! Uit de vrolijk gekleurde biologische bommetjes van Blossombs groeien in een paar weken prachtige wilde bloemen. Waar wil jij meer kleur?

Blossombs

In je tuin of langs de sloot

Daisy en Geerten van Blossombs willen de wereld meer kleur geven met bloemen. En zo zorgen voor meer biodiversiteit. Want de wilde bloemen die uit de bommetjes groeien, zijn voedsel voor bijen, hommels en vlinders. Gooi de Blossombs in je tuin, langs de sloot of op een kaal stukje grond in de stad. Binnen acht weken bloeit er een prachtige bloemenweelde!

Een heel veldboeket

De bloembommetjes zijn gemaakt van natuurlijke klei, biologische wilde bloemzaadjes en natuurlijke kleurpigmenten. De zadenmix bestaat onder meer uit klaver, bolderik, vlasdotter, kaasjeskruid, klaproos, korenbloem, kamille en gele mosterd: een heel veldboeket! Bovendien zijn alle verpakkingen duurzaam en werkt Blossombs met sociale werkplaatsen.

Blossombs

Shop Blossombs

Bij Blossombs vind je bloembommetjes voor jezelf of om weg te geven. In een eierdoosje, een cadeauzakje, een luxe giftbox, een feesthanger, een adventskalender of bij een kaartje.

Blossombs
Blossombs
Blossombs
Back To Top