Cadeaus met een goed verhaal!

Think organic, love fashion

Is duurzame mode saai? Eigenaresse Lonneke Verbunt van BrandMission vindt van niet. Daarom startte ze tien jaar geleden een eigen winkel vol met mooie, eerlijk gemaakte trendy kleding. Nu zijn er twee winkels én een webshop.

Bij BrandMission vind je duurzame trendy kleding voor dames en heren. En ook schoenen, sieraden, accessoires en cosmetica die net zo eerlijk gemaakt zijn. Toe aan een nieuwe look?

Fris en eigentijds

Lonneke startte haar eerste duurzame modewinkel in Haarlem. Beslist geen wereldwinkel, maar en frisse, eigentijdse zaak. De eerlijke collectie viel hier zo goed in de smaak, dat ze een tweede winkel in Amsterdam opende. Inmiddels is er ook een webshop van BrandMission, zodat je zelfs lekker vanaf je bank de mooiste duurzame merken kan shoppen.

Voor ieder wat wils

De collectie in de shops en op de website van BrandMission is ruim: van stijlvolle blousejes om te combineren met een chique pantalon tot stoere jeans met een paar hippe sneakers. De winkels hebben ook herenkleding, schoenen, handgemaakte sieraden, duurzame accessoires, organic cosmetica en leuke cadeautjes. Bij BrandMission slaag je zeker!

BrandMission
BrandMission
BrandMission
BrandMission
Back To Top