Cadeaus met een goed verhaal!

Bijzonder gewoon bier

Bij Brouwerij de 7 Deugden vinden ze iedereen bijzonder en alles gewoon. De brouwers zijn mensen voor wie een baan ergens anders even niet vanzelfsprekend is. Deze bijzondere mensen vinden bij de brouwerij een gewone baan.

Bij Brouwerij de 7 Deugden vind je zowel lichte, soepele en toegankelijke als intense, complexe en smaakvolle bieren. Bijzondere en gewone biertjes voor elk moment!

Naar de website Shop direct

Een gewone baan

Lex is bijzonder. Hij heeft altijd gewerkt tot hij bij een ongeluk bijna al zijn botten brak en ook nog hartklachten kreeg. Lex werkt bij Brouwerij De 7 Deugden omdat hij een biertje met vrienden gezellig vindt. Maar ook omdat een gewone baan ergens anders voor hem nu niet vanzelfsprekend is. Voor hem is deze baan bijzonder, voor de brouwerij heel gewoon.

Bijzondere biertjes

Door de baan bij Brouwerij De 7 Deugden heeft Lex weer ritme in zijn leven en doet hij weer mee in onze samenleving. Zo simpel werkt het. Brouwerij de 7 Deugden is een sociale onderneming die zo veel mogelijk mensen een kans op een gewone baan wil geven. En zoveel mogelijk mensen wil laten genieten van bijzondere biertjes natuurlijk!

D7D
Geschenkverpakking D7D
Brouwerij de 7 Deugden
Brouwerij de 7 Deugden
Back To Top