Cadeaus met een goed verhaal!

Happenplanken van stadsbomen

Buurman Rotterdam redt oude en zieke bomen die gekapt moeten worden van de versnipperaar. En maakt er vervolgens stoere happenplanken en handige bouwpakketten van. Ze kunnen je van elke plank de geschiedenis vertellen.

Buurman Rotterdam

Liever mooie planken

Stadse bomen worden om verschillende redenen gekapt. Omdat ze ziek zijn, oud zijn of ruimte moeten maken voor nieuwbouw. Normaal gesproken gaan deze bomen de versnipperaar in, maar Buurman Rotterdam maakt er liever mooie planken van. En van elke plank weten ze de herkomst van het hout en de reden van de kap.

Werkplaats en bouwmarkt

Buurman Rotterdam heeft een open werkplaats waar je cursussen en workshops meubelmaken kan volgen of een werkbank kunt huren. En een circulaire bouwmarkt met gebruikte bouwmaterialen die klaar zijn voor een tweede leven. In de webshop kun je houten happenplanken kopen of bouwpakketten om zelf meubels in elkaar te zetten.

Buurman Rotterdam

Shop Buurman Rotterdam

Bij Buurman Rotterdam vind je houten happenplanken en bouwpakketten voor je balkonbar, moestuinbakken, plantenbakken en krukjes. Allemaal van mooie stadse bomen.

Buurman Rotterdam
Buurman Rotterdam
Buurman Rotterdam
Back To Top