Cadeaus met een goed verhaal!

Geef om ongelijkheid

CARE is één van de grootste ngo’s ter wereld. Wereldwijd bekommert CARE zich om de allerarmsten, de zwaarst getroffenen en de minst gehoorden. Voor ohmygood heeft CARE drie pakketten bedacht.

CARE Nederland

Geef een noodhulp-pakket

Bij een ramp of oorlog heeft CARE maar één prioriteit: levens in veiligheid brengen. CARE biedt dan direct noodhulp: eerste levensbehoeften zoals voedsel, schoon drinkwater en een veilige plek om te slapen. Ook na de ramp of oorlog geeft CARE steun aan mensen om hun leven weer op te bouwen. Met het CARE-pakket noodhulp t.w.v. € 50 kun je veel betekenen.

Vrouwenrechtenpakket of voucher

Vrouwen worden wereldwijd nog vaak gediscrimineerd en buitengesloten. Door te werken aan gelijke rechten voor vrouwen, pakt CARE armoede bij de wortel aan. Deze activiteiten van CARE steun je door met je ohmygood giftcard een CARE-pakket vrouwenrechten t.w.v. € 25 te kopen. Als je tegoed dat niet toelaat, kun je ook een CARE-voucher t.w.v. € 5 kopen.

CARE Nederland

Shop CARE Nederland

Via CARE help je mensen die echt hulp nodig hebben. Zo gebruik je je ohmygood giftcard dus goed. Kies je voor het noodhulp-pakket, het vrouwenrecht-pakket of een voucher?

Shop direct bij ohmygood
CARE Nederland
CARE Nederland
Back To Top