Cadeaus met een goed verhaal!

Wereldchocola

In de repen, plakjes, druppels en letters van Chocolatemakers proef je tijd, aandacht en liefde terug. Want bij elke stap in het productieproces maken ze duurzame en sociale keuzes. Dat pakt voor iedereen lekker uit!

Chocolatemakers

100% biologische chocola

Bij Chocolatemakers staat de smaak van de boon centraal. Alles wat Chocolatemakers doet, draait om creatie van de beste smaken van 100% biologische chocola. Belangrijke ingrediënten daarbij zijn de duurzame en sociale keuzes in elke stap van het productie-proces. Chocolatemakers betaalt de boeren een eerlijke prijs en werkt nauw met ze samen.

Cacaobonen per zeilschip

De fabriek in de Amsterdamse cacaohaven draait op zonne-energie en is emissievrij. En het is een levendige plek. Eén keer per jaar komt het zeilschip Tres Hombres cacaobonen brengen, twee keer per jaar komen honderden fietsers vanuit Duitsland chocola ophalen en er zijn voortdurend rondleidingen. Om maar wat te noemen. Ook jij bent er welkom!

Chocolatemakers

Shop Chocolatemakers

Bij Chocolatemakers vind je single origin chocola uit 6 verschillende landen in tientallen smaken. Bestel een pakket of blik vol variatie en proef de verschillen. Ook leuk als cadeau!

Chocolatemakers
Chocolatemakers
Chocolatemakers
Back To Top