Cadeaus met een goed verhaal!

Films die je bijblijven

Films met een goed verhaal zijn belangrijk. Cinetree schept overzicht in het wereldwijde aanbod, zodat je ook films ziet waar je anders misschien aan voorbij zou gaan. Films die langer bijblijven dan dat ze duren.

Cinetree

Je eigen bioscoop

De Cinetree collectie bestaat uit een unieke verzameling films & documentaires. Wekelijks selecteren en cureren Cinetree samen met filmmakers, acteurs en fijnproevers nieuwe parels die je gezien moet hebben. Iedere film wordt persoonlijk ingeleid door een curator, zodat de verhalen lang na de aftiteling blijven hangen.

Cintetree maakt het je zo makkelijk mogelijk om de films en documentaires te bekijken. Op je computer of laptop, Samsung Smart TV, Apple TV, tablet en mobiel. Met Google Chromecast en Apple AirPlay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm. Waar en met wie maak jij je eigen bioscoop?

Van film naar gesprek, en zelfs verandering

Een zo groot mogelijk deel van inkomsten van Cinetree wordt ingezet om documentaires en korte films te maken over onderwerpen die er toe doen. Deze Cinetree Originals maakt Cinetree om onderwerpen aan te kaarten, zaadjes te planten voor een goed gesprek en misschien zelfs een verandering op gang te brengen. In een wereld waarin we zo vaak tegenover elkaar staan, kan een Cinetree Original over bijvoorbeeld aandacht en mentale gezondheid ons helpen de ander beter te begrijpen. Zo ook de docu Je Aandacht verdient aandacht van Cinetree Founder en actrice Hanna Verboom met Neuroloog Erik Scherder.

Cinetree

Shop Cinetree

Bij Cinetree vind je een unieke verzameling films en documentaires. Vers uit de bioscoop, maar ook pareltjes uit het eigen archief. Bekijk ze met een abonnement of huur ze los.

Shop direct bij ohmygood
Cinetree
Cinetree
Cinetree
Back To Top