Cadeaus met een goed verhaal!

Films die je bijblijven

Let op; je kan geen abonnement afsluiten met de giftcard via de website van Cinetree. Koop hier een cadeaubon om een maand lang gratis film te kijken.

Films met een goed verhaal zijn belangrijk. Cinetree schept overzicht in het wereldwijde aanbod, zodat je ook films ziet waar je anders misschien aan voorbij zou gaan. Films die langer bijblijven dan dat ze duren.

Bij Cinetree vind je een unieke verzameling films en documentaires. Vers uit de bioscoop, maar ook pareltjes uit het eigen archief. Bekijk ze met een abonnement of huur ze los.

Lees meer Cadeaubon kopen

Enthousiaste community

De filmcollectie van Cinetree bestaat uit films en documentaires met een goed verhaal. Een enthousiaste community van makers, liefhebbers, leden en experts maakt elke maand een selectie die je gezien moet hebben. Iedere film wordt persoonlijk ingeleid en van context voorzien, zodat de verhalen lang na de aftiteling blijven hangen.

Je eigen bioscoop

Cintetree maakt het je zo makkelijk mogelijk om de films en documentaires te bekijken. Op je computer of laptop, Samsung Smart TV, Apple TV, tablet en mobiel. Met Google Chromecast en Apple AirPlay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm. Waar en met wie maak jij je eigen bioscoop?

Cinetree
Cinetree
Back To Top