Cadeaus met een goed verhaal!

Winkelen met een warm hart

Winkelen met een goed gevoel én volop keuze? Conceptstore NYHAVN heeft in Haarlem en online precies wat je zoekt. En ook wat je niet zoekt, maar wel graag vindt. Shop rond en verras jezelf of een ander!

Conceptstore NYHAVN

Winkel én espressobar

Toen ze begin twintig was, fantaseerde Karen de Vuijst met haar vriendinnen over een groot pand met allerlei verschillende winkels onder één dak. In 2015 blies ze dat oude plan nieuw leven in. In het hart van Haarlem begon ze Conceptstore NYHAVN: de combinatie van een relaxte espressobar en een uitgebreide winkel met duurzame spullen van 5 tot 350 euro.

Leuk, duurzaam en fairtrade

Bij Conceptstore NYHAVN – vernoemd naar de trendy wijk Nyhavn in Kopenhagen – ben je altijd welkom voor een lekkere kop koffie en om een leuk, duurzaam en fairtrade cadeautje uit te zoeken. De winkel in Haarlem en de webshop staan vol tweedehands meubels, fair fashion, natuurlijke cosmetica, verantwoord gemaakte woonaccessoires en veel, veel meer!

Conceptstore NYHAVN

Shop Conceptstore NYHAVN

Bij NYHAVN vind je honderden cadeaus voor jezelf en anderen. Van boxershorts tot beautyproducten en van vazen tot koffiekopjes. Allemaal met een leuk en eerlijk verhaal.

Conceptstore NYHAVN
Conceptstore NYHAVN
Conceptstore NYHAVN
Back To Top