Cadeaus met een goed verhaal!

Keramiek met liefde

In het keramisch atelier Cor Unum komen de idealen van ontwerpers, makers, vrijwilligers en studenten samen. Met veel aandacht, liefde en zorg maken ze de wereld mooier met kunststukjes van keramiek.

Bij Cor Unum vind je kunst van keramiek. Servies, maar ook sieraden, vazen, vijzels, vogelhuisjes, flessenstoppers, klokken en reuzenkralen. Kijk maar eens rond!

Lees meer Cadeaubon kopen
Cor Unum

Atelier met een ideaal

De geschiedenis van Cor Unum gaat al meer dan 70 jaar terug. Cor Unum is een keramisch atelier in Den Bosch, gedragen door ambassadeurs en studenten, ontwerpers en vrijwilligers, mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en professionals. Ze delen één ideaal: iedereen verdient een plaats, iedereen heeft een talent en iedereen maakt de wereld mooier.

Verzamelplaats van verhalen

De werkplaats van Cor Unum is een verzamelplaats van verhalen. Het verhaal van betekenisvolle arbeid voor mensen die ergens anders moeilijk werk vinden. Het verhaal dat het talent van de maker net zo groot is als dat van de ontwerper. Het verhaal van de stagiair die doof is én dat van de veelbelovende student. Elk stuk keramiek vertelt die verhalen.

Cor Unum
Cor Unum
Back To Top