Cadeaus met een goed verhaal!

Eindeloos schrijven voor iedereen

Wil je een onuitwisbare indruk op de wereld maken? Koop dan een Correctbook. Je bespaart papier omdat je je notities eindeloos kunt wissen. En koop jij er een, dan krijgt een kind in een arm land er ook een.

Geen pen en papier

Goed onderwijs willen we allemaal. Helaas zijn er op de wereld nog steeds 250 miljoen kinderen die nog niet kunnen lezen en schrijven, zelfs na 4 jaar basisschool. In 2014 zag oprichter Sam tijdens een vakantie in Zuid-Afrika met eigen ogen dat kinderen niet beschikten over eenvoudige schrijfmaterialen zoals pen en papier. Dat kon anders, vond hij.

Laat een kind schrijven

Koop je een Correctbook, dan krijgt een kind in een ontwikkelingsgebied er ook een. Op deze manier kunnen inmiddels al bijna 600.000 kinderen eindeloos schrijven. Met deze uitwisbare boekjes besparen we allemaal ook nog eens heel veel papier. Om het helemaal duurzaam te doen, wordt jouw boekje in Nederland gemaakt en dat voor kinderen in Afrika daar.

Correctbook

Shop Correctbook

Bij Correctbook vind je notitieboeken die nooit vol zijn, omdat je wat je schrijft eindeloos kunt wissen. De notitieboeken zijn er in allerlei kleuren en met en zonder lijntjes.

Correctbook
Correctbook
Correctbook
Back To Top