Cadeaus met een goed verhaal!

Cadeaus van digitale kunstenaars

Lasersnijden, lasergraveren, 3D-printen en digitaal nieuwe producten ontwikkelen: het gebeurt allemaal in de Amsterdamse werkplaats van CRE8. Jongeren die moeilijk aan de bak komen, maken daar unieke cadeaus.

Werken aan hun toekomst

CRE8 wil voor iedereen van betekenis zijn. In het bijzonder voor de groep jongeren in maatschappelijke achterstandsposities. Zij kunnen bij CRE8 hun interesses ontdekken en zich onder begeleiding verder ontwikkelen. Bij CRE8 is iedereen welkom om te werken aan hun toekomst. En aan de mooie cadeautjes voor jou, die ze met hun machines maken.

Leerling voor een heel traject

In de werkplaats van CRE8 vinden Amsterdamse jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een vaste structuur en begeleiding. Wie het leuk vindt, blijft als leerling voor een heel traject en kan aan het einde daarvan zelf alle machines bedienen. Machines waarmee ze uiteindelijk eigen ontwerpen lasersnijden, lasergraveren en 3D-printen.

Shop CRE8

Bij CRE8 vind je originele cadeaus voor iedereen en elk bijzonder moment. Die kun je ook nog eens superpersoonlijk maken met een naam of een boodschap. Shop maar eens rond!

Shop direct bij ohmygood
Back To Top