Cadeaus met een goed verhaal!

Da’s andere koek!

De koekjes van De Koekfabriek worden met liefde gemaakt door wel heel bijzondere koekenbakkers. Door mensen die anders aan de zijlijn staan. Zij bakken ambachtelijke koekjes met de hand én met een lach.

Bij De Koekfabriek vind je zoete en hartige koek, groot of klein, feestelijke koekpakketjes en doe-het-zelf bakmixen voor thuis. Daar loopt het water toch van in je mond?

Overgeslagen mensen

Zo’n 10% van de Nederlandse beroepsbevolking wil meedoen, maar wordt overgeslagen. Mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, asielzoekers mét of zonder een verblijfsvergunning. Mensen met autisme, ex-thuislozen, ex-gedetineerden. Jongeren die hun opleiding niet hebben afgemaakt. Allemaal mensen die heel graag willen meedoen.

Open deur voor iedereen

Bij de vier vestigingen van De Koekfabriek staat de deur altijd open. Voor iedereen. Koekenbakkers, koekkopers, koek-investeerders, de politiek, zorginstellingen en ga zo maar door: ze hebben elkaar nodig in de missie om zoveel mogelijk mensen te laten meedoen. Want van meedoen word je blij. En het levert ook nog eens de lekkerste koek op!

Back To Top