Cadeaus met een goed verhaal!

Stap in de wereld van Jansje

Ben je in Haarlem, ga dan op visite bij Jansje. In de Wereld van Jansje drink je koffie of thee met huisgemaakte taart en dwaal je door de verrassende winkel. Dat laatste kun je ook thuis doen, in de webshop.

Lunchroom, cadeauwinkel en webshop

De Wereld van Jansje is een lunchroom en een verrassende cadeauwinkel in Haarlem. Met een uitgebreide webshop. Bij Jansje werken bijzonder goed opgeleide mensen met een beperking. Zij heten je dagelijks van harte welkom en helpen je vriendelijk met het maken van de juiste keuze. Of dat nu een kop koffie met een taartje of een cadeautje is.

Eerlijk en met liefde en plezier

In de lunchroom met de heerlijk stille binnentuin worden alle gerechten huisgemaakt. Zo veel mogelijk komt van dichtbij en is biologisch. Ben je niet in de buurt van Haarlem, dan kun je thuis door de webshop lopen. Die heeft een mooie collectie met duurzame producten uit de hele wereld. Alles heeft een eerlijke herkomst en is met veel liefde en plezier gemaakt.

Shop De Wereld Van Jansje

Bij de Wereld van Jansje vind je… van alles! Van een snoepzak voor moeders tot een pot tulpen en van een doosje complimenten tot vilten vogeltjes. Kom vooral zelf kijken!

Back To Top