Cadeaus met een goed verhaal!

Zonnebrillen voor schone stranden

Dick Moby bewijst dat je er goed uit kunt zien, terwijl je de wereld redt. Hun trendy zonnebrillen zijn gemaakt van wat anderen als afval zien. En hun productieproces is supermilieuvriendelijk.

Bij Dick Moby vind je fashionable zonnebrillen voor hem en haar in allerlei kleuren en modellen. Er zit er vast een voor je bij. Zoals ze het zelf zeggen: look good for your planet!

Waardeloze surftrip

In 2012 nam Tim Robbert mee op een waardeloze surftrip. Waarom waardeloos? Omdat het strand en de zee vol lag met afval. Ze droogden zich af en besloten er wat aan te doen. Maar wel in stijl. Al snel ontstond het idee om zonnebrillen te maken van bio-afbreekbare en gerecyclede materialen. Zo werd Dick Moby geboren. Toch waardevol, die dag!

Gerecycled roestvrijstaal

Alles aan de brillen van Dick Moby is duurzaam: van de monturen tot de scharniertjes en van de opbergdoosjes tot de vrolijke poetsdoeken. Tim en Robbert gebruiken er gerecycled roestvrijstaal en bio-afbreekbaar of gerecycled plastic voor. En glazen van het Duitse topmerk ZEISS. Elke bril is ontworpen in Amsterdam en handgemaakt in Italië.

Back To Top