Cadeaus met een goed verhaal!

Met DoeGoods doe je het altijd goed

DoeGoods verkoopt geschenken die worden ingepakt door mensen die niet vanzelfsprekend aan werk komen. In samenwerking met de Voedselbank werken zij eraan dat het voor iedereen mogelijk is om tijdens de feestdagen iets lekkers op tafel te zetten.

Met het Voedselbankpakket van DoeGoods maak je een gezin in Nederland heel gelukkig. Jij blij, zij blij! De wereld wordt steeds duurder, wat maakt dat er meer mensen die voorheen nog net rond konden komen nu gebruik maken van de voedselbank. Door jouw cadeau door te geven in de vorm van een voedselbankpakket zorgen we er samen voor dat ene gelukmomentje wat deze gezinnen zo hard nodig hebben.

DoeGoods

Een plek voor iedereen

In samenwerking met moederbedrijf IBN biedt DoeGoods kansen aan medewerkers die het zonder steuntje in de rug (nog) niet redden op de arbeidsmarkt. Ze creëren een plek waar zij zichzelf kunnen zijn en bieden werk waarin ze uitblinken.

Tegengaan van laaggeletterdheid

Ze zien dat laaggeletterdheid nog steeds in groot probleem is in Nederland. Daarom wordt een deel van de winst geïnvesteerd in de ontwikkeling van hun medewerkers in de vorm van reken-, taal- en computerlessen.

DoeGoods
DoeGoods
DoeGoods
DoeGoods
Back To Top