Cadeaus met een goed verhaal!

Feestpakketten met een glimlach

De geschenkpakketten van DOEGOODS maken iedereen blij. Niet alleen de mensen die zo’n feestelijk pakket krijgen, maar ook de inpakkers: zij krijgen er het steuntje in de rug dat ze meer kansen geeft op de arbeidsmarkt.

DoeGoods

Taal-, reken- en computerlessen

De vrolijke cadeaupakketten van DOEGOODS doen het dubbel goed. Want ook de inpakkers van de geschenkpakketten zijn blij met je bestelling. Zij komen niet makkelijk aan de bak en vinden bij DOEGOODS leuk en zinvol werk. DOEGOODS geeft deze bijzondere medewerkers ook taal-, reken- en computerlessen om ze verder op weg te helpen.

Doe driedubbel goed!

Tijdens de feestdagen maakt DOEGOODS zelfs speciale Voedselbankpakketten. Gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank, kunnen daarmee de feestdagen toch bijzonder maken. Als ontvanger van de ohmygood giftcard kun je jouw cadeau doorgeven voor een driedubbel effect. Je maakt er de inpakkers, een gezin en jezelf heel blij mee!

DoeGoods

Shop DoeGoods

Met het Voedselbankpakket van DOEGOODS maak je een gezin in Nederland heel gelukkig. Een gezin dat afhankelijk is van de Voedselbank geef jij een feestelijk pakket. Jij blij, zij blij!

Shop direct bij ohmygood
DoeGoods
DoeGoods
DoeGoods
Back To Top