Cadeaus met een goed verhaal!

Tassen van binnenbanden

De binnenbanden van vrachtwagens in India gaan niet eeuwig mee. Hoewel, nu wel! Ze krijgen een tweede leven als prachtige tas. Ecowings bewijst dat je afval kunt upcyclen tot begerenswaardig design.

Ecowings

Vaardige handen

Door de binnenbanden een tweede leven te geven wil Ecowings de afvalberg in India verkleinen. En werkgelegenheid bieden aan lokale ambachtslieden in India. Die verstaan het vak om het oude rubber om te toveren in fantastische tassen. Onder hun vaardige handen veranderen de binnenbanden in rugzakken, laptoptassen, schoudertassen en accessoires.

Loon zonder onderscheid

Ecowings is erg betrokken bij haar lokale werklieden en beschouwt hen als familieleden. Er is respect voor hun culturele waarden en tradities en Ecowings sluit werktaken aan op de vaardigheden en kennis van de handwerkers. Ecowings beloont ze op een eerlijke manier. Meer dan het lokale loon en zonder onderscheid in ras, kaste, religie, leeftijd of geslacht.

Ecowings

Shop Ecowings

Bij Ecowings vind je stoere rugzakken, stevige laptoptassen, stijlvolle schoudertassen en accessoires zoals notitieboekjes, etuis, riemen en hoesjes voor je telefoon en tablet.

Shop direct bij ohmygood
Ecowings
Back To Top