Cadeaus met een goed verhaal!

Duurzaam uit duizenden

Fair & Eco is de webshop met het grootste online assortiment aan fairtrade en duurzame artikelen van Nederland. De shop steunt bovendien verschillende ontwikkelingsprojecten via de 1% club en goede doelen.

Bij Fair & Eco vind je duizenden duurzame en fairtrade cadeaus. Van Greenpan pannen tot natuurlijke schoonmaakmiddelen en van energiebesparende gadgets tot fairtrade tassen.

Fair & Eco

CO2-neutraal thuisbezorgd

Bij Fair & Eco heb je de keuze uit duizenden duurzame en fairtrade cadeaus. Van hangmatten tot draagdoeken, van wijn tot wierook, van sieraden tot servies en van lampen tot kussens. Alle producten krijg je ook nog eens CO2neutraal aan huis geleverd. Met deze keuze vind je altijd iets leuks voor jezelf of een ander!

De vicieuze cirkel doorbreken

Fair & Eco vindt eerlijke handel belangrijk. Essentieel voor het doorbreken van de vicieuze cirkel van armoede in ontwikkelingslanden. Daarom stimuleert Fair & Eco de verkoop van eerlijke en duurzame producten en steunt ze verschillende ontwikkelingsprojecten via de 1% club en goede doelen. Koop je bij Fair & Eco, dan help je de wereld dus echt vooruit.

Fair & Eco
Fair & Eco
Fair & Eco
Back To Top