Cadeaus met een goed verhaal!

Ambachtelijke aaibaarheid

Warme wollen plaids, vrolijke kussens, stijlvol tafellinnen en kunstzinnige vloerkleden: het Nederlandse interieurlabel Fair Fabrics combineert over landsgrenzen heen traditioneel ambacht met hedendaags design.

Bij Fair Fabrics vind je prachtige handgemaakte plaids, kussens, tafellakens en kleden. Heb je eigen wensen, ideeën of ontwerpen, dan maken vakmensen ook graag jouw kleed op maat.

Naar de webshop
Fair Fabrics

Internationale vakateliers

Fair Fabrics ontwikkelt en ontwerpt bijzondere interieurproducten. Ze zijn onmiskenbaar van deze tijd, maar blijven ook dicht bij het eerlijke ambacht en de expertise van internationale vakateliers. Met wat je koopt bij Fair Fabrics draag je direct bij aan het behoud en de groei van vakmanschap dat al generaties lang bestaat en anders misschien verloren gaat.

Onafhankelijke makers

Fair Fabrics stimuleert de lokale economie in verschillende landen door transparant en direct samen te werken. Dat maakt de makers in vakateliers zelfstandiger en onafhankelijker: precies wat past bij de lokale manier van leven en werken. Fair Fabrics financiert alle ateliers rechtstreeks én vooraf, zodat de makers niet afhankelijk zijn van de verkoop.

Fair Fabrics
Fair Fabrics
Fair Fabrics
Fair Fabrics
Back To Top