Cadeaus met een goed verhaal!

Groenten op je gezicht

Reinig je huid met wortel, hydrateer met tomaat of voed met pompoen. Met de cleansers, creams en serums van Food for Skin ontdek je het goede van groenten. Zonder microplastics, alcohol of parfum en vrij van dierenleed.

Food for Skin

Je grootste orgaan

Iedereen weet dat het goed is om veel biologische groenten te eten, omdat je lijf zich daar goed bij voelt. Maar bijna niemand weet dat je huid, je grootste orgaan, ook graag gevoed wordt met vitamines en mineralen. De zussen Cathy en Angela kennen het goede van groenten sinds ze klein zijn. Moeder Tiny tuiniert al 50 jaar biologisch. Haar tijd ver vooruit!

Biologische groente

Twee jaar lang werkten de zussen aan de ontwikkeling van Food for Skin, samen met een professioneel team. Zij vonden een formule om reststromen van biologische groenten te gebruiken voor huidverzorging. Met die bijzondere ingrediënten van dichtbij maken ze pure en sterk geconcentreerde cleansers, creams en serums. Goed voor jou én voor de planeet.

Food for Skin

Shop Food for Skin

Bij Food for Skin vind je cleansers, creams en serums met avocado, wortel, pompoen en tomaat als basis. Je kunt ze los bestellen of in proefpakketjes en complete sets.

Shop direct bij ohmygood
Food for Skin
Food for Skin
Back To Top