Cadeaus met een goed verhaal!

Kook klimaatvriendelijk!

Met een origineel kookboek, een seizoenskalender en een handige app helpt Fork Ranger je goed op weg om elke dag lekker te koken met een kleine voetafdruk. Fork Ranger is je kompas in de keuken.

Drie maal daags stemmen

Toen Mareike en Frank erachter kwamen dat één derde van alle broeikasgassen van ons voedselsysteem komt, richtten ze Fork Ranger op. Ze geloven dat we met bewustere keuzes in de keuken een groot verschil maken. Juist eten is de perfecte start voor een betere toekomst: je kunt drie keer per dag stemmen in wat voor wereld je wilt leven.

Beginnelingen en pioniers

Fork Ranger staat voor minder vlees en meer planten. Voor minder vliegen en meer avontuur. Voor minder spullen en meer herinneringen. Met slimme tips helpt Fork Ranger zowel beginnende wereldverbeteraars als doorgewinterde voedselpioniers. Mareike en Frank gaan met iedereen die wil op weg naar een nieuwe versie van Het Goede Leven.

Fork Ranger

Shop Fork Ranger

Bij Fork Ranger vind je een kookboek met 40 recepten: gedrukt of als e-book. Je kunt ook kiezen voor de kalender of set kaarten met ingrediënten en recepten uit het seizoen.

Shop direct bij ohmygood
Fork Ranger
Fork Ranger
Back To Top