Cadeaus met een goed verhaal!

Tassen met een missie

Let’s be Fraenck. Deze toffe tassen geven je een dubbel goed gevoel. Ze zijn gemaakt van restanten uit een zeilmakerij en restpartijen imitatieleer. Dat gebeurt in het atelier in Arnhem, waar ook mensen een tweede kans krijgen.

Fraenck

Zeildoek en imitatieleer

De missie van Fraenck is heel duidelijk: nieuwe mogelijkheden voor mens en materiaal creëren. En dat is precies wat Fraenck doet. Het materiaal dat een nieuw leven krijgt, is het snijverlies van zeildoek. En ook restpartijen imitatieleer, omdat mode en dierenleed absoluut niet samengaan. Fraenck hergebruikt zelfs de blauwe stoelbekleding uit oude NS-treinen.

Een ambacht behouden

De mensen die Fraenck nieuwe kansen geeft, hebben minder grote mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Fraenck laat zien hoe waardevol ze zijn en leert ze vaardigheden waarmee ze verder komen. Dat gebeurt onder begeleiding van bevlogen vakmensen, die zo ook hun ambacht behouden en doorgeven. Een mooi verhaal achter mooie tassen dus!

Shop Fraenck

Bij Fraenck vind je stoere en stijlvolle tassen: schoudertassen, fietstassen, rugtassen, aktetassen, heuptassen, handtassen, messengertassen, totebags en laptophoezen.

Shop direct bij ohmygood
Big Shopper Fraenck
Back To Top