Cadeaus met een goed verhaal!

Klimmen met zelfvertrouwen

Bij Fun Forest kun je de boom in. Want hoog in de bomen valt er voor jong en oud heel wat te beleven. Jongeren die moeilijk werk kunnen vinden, loodsen je door de boomtoppen. Zodat jouw én hun zelfvertrouwen groeit.

Overwin je angst

Fun Forest biedt jonge mensen die moeilijk aan een baan komen een leer- en werkplek in hun team. Klimmen geeft ze de kans om te bouwen aan hun zelfvertrouwen in verbinding met de natuur, met zichzelf én met wie ze het avontuur aangaan. Als bezoeker leer je ook je krachten kennen, je angsten overwinnen en samenwerken in een team.

Iedereen helpt elkaar

In Almere, Venlo, Rotterdam en Amsterdam vind je een Fun Forest. Daar kun je klimmen of kiezen voor leuke andere sportieve activiteiten zoals boogschieten of kanoën. In de bossen van Fun Forest is iedereen welkom: familie, vrienden, scholen en bedrijven. Je kunt er zelfs je kinderfeestje vieren. Iedereen is gelijk en helpt elkaar.

Shop Fun Forest

Bij Fun Forest vind je een klimavontuur voor jong en oud. Tijdens je avontuur kom je van alles tegen: van bruggen tot netten en van ziplines tot af en toe zelfs een vrije val.

Back To Top