Cadeaus met een goed verhaal!

Duurzaam design, verborgen talent

Als sociaal ondernemer en grafisch ontwerper zag Norbert veel jongeren met creatief talent aan de kant staan. Met stichting Goejenhandel daagt hij nu jongeren uit om vette designs te maken en hun talent te ontwikkelen.

Bij Goejenhandel vind je duurzame shirts, hoodies, petjes en borrelplanken: allemaal ontworpen door jonge makers op weg naar een carrière in de creatieve industrie.

Lees meer Shoppen
Goejenhandel

Verborgen talent

Goejenhandel maakt verborgen creatief talent zichtbaar. Jonge, kwetsbare makers krijgen een rol bij designopdrachten en begeleiden creatieve workshops bij bedrijven. Met de Rijdende Impact Winkel laat Goejenhandel het werk van dit aanstormend talent zien op markten, festivals en evenementen. Goejenhandel maakt de creatieve industrie inclusiever.

Geef ze kansen

Wat je ook bij Goejenhandel koopt, je geeft jongeren er meer kansen mee op een creatieve carrière. Vooral jongeren die in het onderwijs of op de arbeidsmarkt vaak vastlopen. Met je aanschaf help je ze om hun talent én zichzelf te ontwikkelen, zodat ze een weg vinden naar een gezonde deelname aan de maatschappij. Da’s Goejenhandel!

Goejenhandel
Goejenhandel
Goejenhandel
Goejenhandel
Back To Top