Cadeaus met een goed verhaal!

Sokkenhelden

Goods! maakt sokken met een écht verhaal. Want de ontwerpers van die bijzondere sokken zijn ‘outsider artists’: kunstenaars die bijvoorbeeld dakloos of verslaafd zijn geweest. Zij zijn de ware helden achter de sokken van Goods!

Bij Goods! vind je tientallen soorten kleurige sokken met een meer dan bijzonder verhaal. Koop ze los, geef ze cadeau of, nog leuker: neem een sokkenabonnement!

Lees meer Shoppen
Goods

Social Sock Factory

Social Sock Factory is de plek waar wij samen met deelnemers van het Leger des Heils de beste sokken ter wereld maken van gerecyclede garens. Wanneer jij bij Goods! een paar sokken koopt, gebeurt er iets bijzonders. Want dan geven wij een paar sokken uit onze fabriek gratis weg aan de allerarmsten. Jij mooie sokken, zij warme voeten!

Sokkentekort opgelost

Lever jij je sokken in bij de kledinginzameling? Waarschijnlijk niet. Als ze versleten, kapot of incompleet zijn, gooien we ze vaak in de afvalbak. Heel veel mensen zijn afhankelijk van die inzameling en er is een groot tekort aan tweedehands kleding. Goods! lost het sokkentekort op samen met jou en de mensen die ze nodig hebben. Mooi geregeld toch?

Goods
Goods
Goods
Goods
Back To Top