Cadeaus met een goed verhaal!

Mutsen en sjaals gebreid door oma’s

Jonge creatievelingen bedenken de hippe mutsen en sjaals van Granny’s Finest. Eenzame ouderen breien ze daarna in gezellige handwerkclubjes. Zo brengt Granny’s Finest het beste van twee generaties bij elkaar.

Liefde, ervaring en vakmanschap

Bij ouderen komt eenzaamheid vaker voor dan je denkt. En juist ouderen hebben veel liefde, ervaring en vakmanschap te delen. Dat bracht de initiatiefnemers van Granny’s Finest op een idee. Ze nodigen ouderen uit voor vrolijke breiclubjes. Daar gaan ze aan de slag met de ontwerpen van jonge creatievelingen. Zo brengt breiwerk mensen bij elkaar!

Een kaartje van de maakster

Granny’s Finest werkt samen met sociale fondsen en welzijnsorganisaties om breiclubs op te zetten. In verschillende kleine en grote steden bestaan ze inmiddels. Met veel plezier komen ouderen daar samen om gezellig te handwerken. Is de sjaal of muts klaar, dan knopen ze er een handgeschreven kaartje aan. Zodat jij weet welke oma iets moois voor je heeft gemaakt.

Shop Granny’s Finest

Bij Granny’s Finest vind je handgebreide sjaals en mutsen, maar ook handwarmers, hoofdbanden en kussens. Allemaal met liefde gemaakt van duurzame materialen.

Back To Top