Cadeaus met een goed verhaal!

Eerlijk uit Ethiopië

Veel koffie is minder zuiver dan je denkt. Vooral de koffieboeren in het land van herkomst houden er doorgaans weinig aan over. GUZO pakt dat helemaal anders aan en maakt jouw bakkie net zo eerlijk als heerlijk.

GUZO Coffee

Buiten het gangbare

Gangbaar is dat groene koffiebonen uit Ethiopië in het rijke westen worden verwerkt tot gebrande en verpakte koffie. Meestal met grote machines en geautomatiseerde productielijnen. Ondertussen zijn er in Ethiopië miljoenen mensen op zoek naar een baan. Daarom laat GUZO de koffiebonen in Ethiopië duurzaam en fossielvrij branden en verpakken.

Eerlijke prijs en banen

GUZO gaat in Ethiopië directe samenwerkingen aan met boeren en coöperaties. Dat kan, omdat de GUZO-fabriek midden tussen de verschillende koffiegebieden ligt. Door die directe handel krijgen boeren een eerlijke prijs en door de koffie ter plekke te laten branden en verpakken, bieden ze nieuwe banen die Ethiopiërs helpen een bestaan op te bouwen.

GUZO Coffee

Shop GUZO Coffee

Bij GUZO vind je drie eerlijke koffieblends uit Ethiopië: krachtig, mild of fruitig. Kies je blend en daarna je favoriete maling en de hoeveelheid die je handig vindt. Zo heerlijk is eerlijk!

GUZO Coffee
GUZO Coffee
GUZO Coffee
Back To Top