Cadeaus met een goed verhaal!

Heerlijke tosti’s van Happy Heroes

Happy Tosti is de lekkere lunchplek waar iedereen vrolijk van wordt! De tosti’s zijn er net zo bijzonder als de Happy Heroes die je tosti maken en serveren. Want hier krijgen mensen met een arbeidsbeperking alle kansen.

Met en zonder beperking

Tosti Choco Banaan, Tosti Tuna Melt, Tosti Oh My Goat: op het menu van Happy Tosti zie je avontuurlijke creaties. Maar dat is niet het enige dat deze lunchplek bijzonder maakt. In de vijf vestigingen werken mensen met en zonder arbeidsbeperking samen. Het maakt hier niets uit of je bijvoorbeeld autisme hebt of wat minder goed kunt zien of horen.

Alles maakt je tosti toffer

De Happy Heroes die je tosti maken en serveren, hebben bij Happy Tosti een leuke en leerzame werkplek. Ook over wat je voorgeschoteld krijgt is nagedacht: het brood en de zuivel zijn biologisch, de koffie is Fairtrade, de soep is van geredde groenten en het weinige verpakkingsmateriaal heeft een duurzame herkomst. Alles hier maakt jouw tosti toffer!

Shop Happy Tosti

Happy Tosti is op twee plekken in Nederland een geweldig lekkere lunchplek: in Den Haag en Deventer. Je kunt op die twee plekken afrekenen met je ohmygood giftcard.

Back To Top