Cadeaus met een goed verhaal!

Sokken voor een schone zee

Vissen redden door sokken te dragen? Dat kan met Healthy Seas Socks. Die zijn deels gemaakt van in zee achtergelaten visnetten. Het zeeleven krijgt meer kans als jij voor deze leuke en lekkere sokken kiest.

Weer koraal op de zeebodem

Vissers verliezen op zee veel visnetten. Of laten die achter. Door het opduiken van deze verloren netten kan er weer koraal op de zeebodem groeien en vormen de netten geen gevaar voor vissen en andere zeedieren. Healthy Seas Socks combineert het nylon uit visnetten met 100% biologisch katoen om er lekkere sokken van te maken.

Klassiek of een visnetpatroon?

Met Healthy Seas Socks aan je voeten zorg je dus voor een schonere zee met minder plastic soep. En je doet je voeten er een plezier mee, want alle Healthy Seas Socks hebben een platte teennaad die je niet voelt. En een brede boord aan de bovenkant, zodat je sokken lekker blijven zitten. Kies je voor klassiek, een visnetpatroon of een dessin met golven?

Shop Healthy Seas Socks

Bij Healthy Seas Socks vind je herensokken, damessokken, sneakersokken en kindersokken. Op alle sokken zie je subtiel of juist opvallend een knipoog naar het bijzondere zeeleven.

Back To Top