Lunch met de geur van brood
Je ruikt de geur van vers gebakken brood, de zon schijnt door de ramen en je kijkt uit op het plein van de oude Dobbelmanfabriek, waar de schoorsteen van toen trots omhoog reikt. Is dat geen lekkere lunchplek in Nijmegen?
Bij Hét Bakkerscafé vind je naast lekker brood met biologisch beleg zoals boerenkazen en huisgemaakte chutneys ook verse soepen en natuurlijk goede koffie en thee.

Liefde voor mensen
Hét Bakkerscafé wil niet alleen het beste biologische brood van Nijmegen bakken. In de lunchroom is alles zo veel mogelijk biologisch, duurzaam, huisgemaakt en van dichtbij. Dat maakt Hét Bakkerscafé zo’n lekkere lunchplek. En deze bakkers hebben niet alleen liefde voor wat ze maken, maar ook voor mensen uit hun buurt.
Ontwikkeltrajecten op maat
Daarom biedt Hét Bakkerscafé ontwikkeltrajecten op maat voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. De onderneming is voor zorginstellingen, gemeenten, werkbedrijven en scholen een partner met een perfecte plek voor observatie, training, re-integratie, dagbesteding en scholing. Voor iedereen op het niveau dat hem of haar het beste past.
