Cadeaus met een goed verhaal!

Vrolijke thee met een sociaal verhaal

Thee die jou én mensen die moeilijk aan een baan komen vrolijk maakt, koop je bij Het Theezaakje. Wat voor jou een kopje geurige thee is, is voor medewerkers van Het Theezaakje een opstapje naar de toekomst.

Bij Het Theezaakje vind je thee die wat met je doet. Zoals Hoppathee die je energie geeft, Bedsthee waar je lekker van slaapt, Cabarethee die blij maakt of Theetosteron voor mannen.

Naar de webshop Shop direct

Thee als middel én oplossing

Voor oprichter Hidde Blom is thee het middel én de oplossing. Een middel om mensen een afstand tot de arbeidsmarkt te laten overbruggen. En ze een opstapje te bieden naar betaald werk of een opleiding. Het Theezaakje heeft ontwikkeltrajecten om mensen met behoud van hun uitkering te helpen om hun plek op de arbeidsmarkt te vinden.

Winkel met honderd soorten

Voor deze mensen is thee de oplossing. Zo’n twintig enthousiastelingen werken in Het Theezaakje in Nijmegen, waar ze hun verschillende kwaliteiten laten zien. In de winkel met honderd soorten biologische thee, bij het vullen van de zakjes, bij de klantenservice, bij theeproeverijen op zolder, op social media of het beheer van de webshop.

Het Theezaakje
Het Theezaakje
Back To Top