Cadeaus met een goed verhaal!

Drie keer niks

Johnny Cashew mikt op niks. Om precies te zijn: op nul CO2, nul verspilling en nul armoede. Johnny kraakt de notenketen door een einde te maken aan de omreiscashew die we gewend zijn te eten. Dus volg Johnny!

Geen omreiscashews

Van alle Afrikaanse cashewnoten die we in Europa eten, wordt 95 procent eerst helemaal in Azië gepeld. Dat is een omweg van 12.000 vervuilende kilometers. Nergens voor nodig. De nootjes van Johnny Cashew zijn geen omreiscashews. Johnny laat ze lokaal pellen en verscheept ze daarna rechtstreeks hierheen. Dat scheelt CO2, verspilling en armoede.

Zeker net zo lekker

De cashews van Johnny kennen minder CO2-uitstoot, omdat ze niet omreizen. En minder verspilling, omdat Johnny de héle oogst gebruikt. Dus ook de gebroken nootjes, die zeker net zo lekker zijn. Daarnaast betaalt Johnny de Afrikaanse boeren een eerlijke prijs voor de oogst en het pellen ervan. Dat brengt hele families een toekomst met minder armoede.

Shop Johnny Cashew

Bij Johnny Cashew vind je jouw favoriete nootje. Gebrand of ongebrand, gezouten of ongezouten, met hete chili of honing-zeezout, in een zakje.

Shop direct bij ohmygood
Back To Top