Cadeaus met een goed verhaal!

Sluit je aan bij de kraan

Schoon drinkwater voor iedereen en een wereld met minder plastic: dat is de droom van Join the Pipe. Die droom bereiken ze met herbruikbare waterflessen en watertappunten. Voor jou én voor mensen op plekken waar water schaars is.

Langste leiding ter wereld

Join the Pipe bouwt aan een groot sociaal netwerk van kraanwaterdrinkers. Ze zien elke waterfles als een stukje van de langste waterleiding ter wereld. Lang genoeg om iedereen van schoon drinkwater te voorzien. Koop jij zo’n unieke waterfles, dan doneert Join the Pipe er een aan een kind in Afrika, waar ze ook voor waterpompen en tappunten zorgen.

Minder plasticsoep

Door al die herbruikbare flessen en tappunten is het kopen van flesjes bronwater straks niet meer nodig. En dat bespaart veel plastic. Naast de drinkwaterprojecten in Afrika organiseert Join the Pipe ook City Clean Ups om de plasticsoep bij de bron aan te pakken. Koop ook zo’n bijzondere fles en sluit je aan bij het wereldwijde netwerk van kraanwaterdrinkers!

Shop Join the Pipe

Bij Join the Pipe vind je originele waterflessen die naar landen en steden verwijzen. Allemaal eindeloos herbruikbaar, BPA-vrij en vaatwasserbestendig. Welke waterfles past bij jou?

Join the Pipe
Back To Top