Cadeaus met een goed verhaal!

Huiskamer aan het Spuiplein

Het voelt een beetje als een huiskamer, dit restaurant aan het Haagse Spuiplein. Juni Stadkantine Amare is een lekkere ontmoetingsplek waar je blij wordt van wat je op je bord krijgt én van wie het voor je maakt.

Juni Stadskantine Amare

Zowat het Midden-Oosten

Op de derde verdieping van Cultuurhuis Amare proef je een andere wereld. Je waant je er zowat in het Midden-Oosten, want daarop is de kaart van deze Stadskantine geïnspireerd. Iedereen komt er: studenten, artiesten, medewerkers en passanten. Van ’s ochtends tot ’s avonds kun je er terecht voor koffie met lekkers, een snack, je lunch of je diner.

Met plezier zij aan zij

Juni Stadskantine Amare gelooft in duurzame en verantwoorde voeding, minder voedselverspilling en het belang van sociaal ondernemen. Daarom bereiden medewerkers met en zonder arbeidsbeperking er verse en gezonde maaltijden. Elke dag zie je ze zij aan zij met plezier hun best doen voor de glimlach van hun gasten. Wanneer zien ze jou?

Juni Stadskantine Amare

Shop Juni Stadskantine Amare

Juni Stadkantine Amare zit aan het Spuiplein in Den Haag. Vergeet niet te reserveren als je hier wat wil eten of drinken. Je kun er alleen ter plekke afrekenen met je ohmygood giftcard.

Juni Stadskantine Amare
Juni Stadskantine Amare
Back To Top