Cadeaus met een goed verhaal!

Carpe plastic!

Wil je eens de dag plukken in de buitenlucht? Kom dan plastic en ander zwerfafval van het strand plukken in Zandvoort. Daar laten de mensen van Juttersgeluk je graag zien wat er aanspoelt en wat ze daarvan maken.

Sleutelhangers en springtouwen

De stranden van Bloemendaal en Zandvoort lijken misschien schoon, maar schijn bedriegt. Iedere dag raapt Juttersgeluk met vrijwilligers zwerfplastic en ander afval van het strand. En maakt daar mooie dingen van, zoals circulaire sleutelhangers en springtouwen. De jutters hebben om wat voor reden dan ook geen betaald werk, maar willen wél graag hun talenten inzetten.

Alle geheimen en verhalen

Kom je een dagje strandjutten, dan krijg je in Zandvoort een warm welkom in de Jut- en Recycle unit op het strand. Bij een kopje koffie of thee maak je kennis met de jutters van Juttersgeluk en de andere deelnemers. Tijdens de gezamenlijke strandwandeling leer je alle geheimen en verhalen van het jutten. Met wie kom jij een dagje naar het strand?

Shop Juttersgeluk

Met je ohmygood giftcard kun je een cadeaubon kopen voor een Beach cleanup bij Juttersgeluk. Of meerdere bonnen, zodat je gezellig samen kunt strandjutten!

Shop direct bij ohmygood
Beach-Cleanup Zandvoort - Juttersgeluk
Back To Top