Cadeaus met een goed verhaal!

Knekkebrød dat kansen biedt

Kari heeft geen mensen in dienst om crackers te bakken, maar bakt crackers om mensen aan te nemen. Zoals Kari zegt: samen smaakt naar meer! En smaken doen de biologische crackers met extra veel zaden zeker.

Kari's Crackers

Crackers met werkritme

In het Overijsselse Heino bakken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de lekkerste crackers. Ze hebben daar leuk en zinvol werk en ontwikkelen een werkritme. Sommigen blijven er lang werken, anderen vliegen na een poosje weer uit om ergens anders aan de slag te gaan. Zo geeft het bakken van crackers kansen aan mensen langs de zijlijn.

Kwistig met zaden

De bakkers maken Kari’s Borrelcrackers en Knekkebrød met de hand. Ze gebruiken geen suiker, gist of dierlijke producten. Ze zijn wel kwistig met lekkere zaden: elke cracker bestaat voor 40% uit biologische zaden. Een deel van de granen komt van dichtbij: van het ecologisch landbouwbedrijf Overesch, waar geboerd wordt in harmonie met de natuur.

Kari's Crackers

Shop Kari’s Crackers

Bij Kari’s Crackers vind je verschillende soorten smakelijk Knekkebrød en lekkere Borrelcrackers. Met extra veel zaden van granen als rogge, gerst, haver, boekweit en spelt.

Kari's Crackers
Kari's Crackers
Kari's Crackers
Back To Top