Cadeaus met een goed verhaal!

Leer Koos kennen!

Koos is de dapperste Koala van Australië en leert kinderen op een speelse manier wat goed is voor onze aarde. Naast een webshop vol leuks deelt hij online zijn avonturen, video’s knutselideeën, spelletjes, tips en weetjes.

Bij Koos de Koala vind je van alles: van een vrolijk prentenboek tot uitwisbare kleurplaten en van duurzame shampoo tot groene sokken. Je kunt Koos zelfs een boom laten planten!

Koos de Koala

Prentenboek en videoserie

Koos is de dapperste Koala van Australië. Door ontbossing is hij zijn huis kwijtgeraakt en nu zoekt hij voor zijn vriendjes en zichzelf een nieuw thuis. Daarmee start het avontuur van Koos. In zijn prentenboek en in de videoserie Koos & Moos ontdekken kinderen spelenderwijs alles over bomen, bossen en hoe we samen de aarde weer groener maken.

Zelf een bijenhotel maken

Online deelt Koos de Koala graag zijn kennis over duurzaamheid. Met tips om te knutselen, te koken en voor leuke activiteiten. Zo leert Koos kinderen hoe ze een bijenhotel maken, hoe ze gezonde havermoutkoekjes bakken en hoe ze een groentetuintje beginnen. Koos daagt ze ook uit om mee te doen aan duurzame challenges en helpt ze op weg met slimme weetjes.

Koos de Koala
Koos de Koala
Koos de Koala
Koos de Koala
Back To Top