Cadeaus met een goed verhaal!

Zeep met goede karma

Met de zeep van Kusala spoel je geen schadelijke stoffen weg door het doucheputje. Er zitten alleen natuurlijke ingrediënten. De basis is zelfs circulair: reststromen van olijfolie, koffiedik, bier en avocadopuree bijvoorbeeld.

Bij Kusala vind je prachtig verpakte zeep in allerlei kleuren en geuren. Wat dacht je van lavendelzeep met kokosmelk, koffiezeep met kruidnagel of kamillescrubzeep met honing?

Kusala

Zonder plastic en palmolie

Er is geen zeep schoner dan die van Kusala. Deze harde zepen zijn plasticvrij en zonder palmolie. Reststromen van bijvoorbeeld olijfolie, koffiedik, bier, avocadopuree, plantaardige oliën en biologische kruiden gebruikt Kusala als basis. Dat maakt hun harde zeep een milieuvriendelijk alternatief voor vloeibare handzepen en douchegels.

Proefsetje zeepkontjes

Vanuit de Rotterdamse werkplaats pal aan de Maas werkt Kusala nauw samen met kleine producenten uit de buurt die kruiden, honing en geitenmelk leveren. Want goede karma creëren is de missie. Zelfs de zeepkontjes die overblijven bij de productie krijgen een bestemming: die verkoopt Kusala als proefsetje om kennis te maken met deze lekkere zeep.

Kusala
Back To Top